vacaturesolliciteer!

Horn
vacatures bush brothers

Ga als medewerker inpak/verspenen werken in de jungle van het Westland

Noem het gerust de jungle van het Westland. (Maar dan zonder slangen, muskieten en krokodillen.) Want in de kassen van de Bush Brothers in De Lier vind je heel veel soorten uit het oerwoud terug. Bijzondere variëteiten van de Oncidium. Kleurrijke soorten van de Zygopetalum. Exclusieve nakomelingen van de Brassia. Stuk voor stuk orchideeën die bijna nergens worden geteeld. En soms zelfs alleen bij de Bush Brothers, omdat het een kruising uit eigen keuken is.

Al ruim twintig jaar telen we die orchideeën, samen met een assortiment groene planten. En wat we telen brengen we onderscheidend op de markt, onder het label van de Bush Brothers. In onze kassen (3,6 hectare) gebeurt het allemaal. Inpakken en verspenen bijvoorbeeld, de taken waarvoor we snel iemand nodig hebben.

Je functie in het kort

  • Je gaat orchideeën die besteld zijn inpakken en verzendklaar maken.
  • Als het nodig is help je je collega’s met verspenen, het overpoten van de jonge planten.
  • Je bepaalt zelf hoeveel uren je maakt, tussen de 25 en 38.
  • Je spreekt goed Nederlands en/of Pools.
  • Nog geen ervaring? Met jouw inzet en onze begeleiding kom je er ook.

Waarom zou je bij ons solliciteren?
Omdat we het bij de Bush Brothers met een team doen. Een team waarin iedereen belangrijk is. Dat merk je aan de manier waarop we met elkaar om gaan. Hoeveel ruimte je krijgt voor je eigen ideeën. En aan de sfeer die maakt dat je af en toe vergeet dat je aan het werk bent. Oh ja, en natuurlijk snappen we dat daar een goeie beloning en moderne arbeidsvoorwaarden bij horen. Je krijgt trouwens meteen een contract, dan weet je dat we vertrouwen in je hebben als we je aannemen.

Welkom in de jungle!
Lijkt het je iets, elke dag werken tussen de meest bijzondere orchideeënsoorten? Stuur een mailtje met je motivatie naar patrick@bushbrothers.nl. Bellen kan ook: 06 24 64 05 80